Skutočné jedlo ...

Vitajte v Hostinci na Starých Horách


Začiatkom roka 2015 sme sa rozhodli, že všetko budeme robiť INAK! A tak sme:

- Skrátili čakaciu dobu na jedlo na nulu - dnes si v Hostinci naberáte podľa chuti hneď po príchode.

- Zrýchlili vybavovanie zákazníkov - z pôvodných 30 až 60 min dnes naši zákazníci strávia u nás cca 20 - 30 min.

- Zostavili ponuku jedál tak, aby vyhovovala každému - v našej bežnej ponuke nechýbajú min. 3 polievky, ryba, pečené, grilované a dusené mäso (z bravčoviny, z domácej hydiny, či BIO hovädziny), grilovaná zelenina, bezmäsité špeciality, čerstvé miešané šaláty, ovocie, jogurtové poháre, sladké jedlá. Okrem horúcich a studených pultov pripravujeme aj jedlá na objednávku.

- Zvýhodnili našich najmenších zákazníkov - detičky do 110cm majú u nás konzumáciu GRÁTIS (deti v sprievode rodičov). Väčším deťom s nárokom na polovičnu porciu účtujeme 50% z ceny pokrmu a nie obľúbených 60-70% ako to býva kade-tade "dobrým" zvykom.

- Stavili na absolútnu čerstvosť a kvalitu - naše jedlá pripravujeme z domácich výrobkov (poznáte z Gazdovského trhu), ktoré boli vyprodukované na slovensku bez chémie, nahrážok či konzervantov. Suroviny nám dodávajú malé lokálne rodinné farmy.

- Zagarantovali, že naši zákazníci neprekonzumujú u nás viac ako 8,80€ / osobu - ponuka JEDZ KOĽKO VLÁDZEŠ je časovo obmedzená na 100 minútovú konzumáciu.

- Zatraktívnili a zrekonštruovali interiéry - vytvorili sme nezameniteľnú a zároveň originálnu atmosféru.

- Otvorili prevádzku Gazdovský trh - Predajne Gazdovský trh dobre poznajú obyvatelia v Banskej Bystrici a Bratislave. Otvorením prevádzky na Starých Horách sme prblížili kvalitné domáce potraviny širšej skupine zákazníkov.

Špeciality na objednávku



  

Neodmysliteľnou súčasťou našej ponuky sú pečené sezónne ale aj celoročné špeciality. Na objednávku Vám radi pripravíme:

- Pečené prasiatko - objednávka min. 3 dni vopred. Štandardne pečieme prasiatka od 9 do 25kg - celoročne.

- Pečené domáce kačky, domáce štopané husy - každú jeseň zaraďujeme do našej základnej ponuky. Kačky a husy na objednávku pečieme celoročne. Objednávky preberáme vždy do pondelka 12:00 a stredy 12:00.

- Pečené morky - Morky a moriakov na objednávku pečieme celoročne. Objednávky preberáme vždy do pondelka 12:00 a stredy 12:00.

  

- Pečené kolená a rebrá - patria do základnej ponuky. Objednávky prijímame nin 2 dni vopred. Pre partie do 10 osôb vieme pripraviť kolená a rebrá v priebehu jedného dňa - celoročne.

- Zabíjačkové hody - domácu jaterničky, krvavničky klobásky ... pečieme celoročne. Objednávky min 1 deň vopred. Menšie partie vieme vybaviť aj v rámci jedného dňa.

- Pečené jahňa - jarná resp. Veľkonočná ponuka. Objednávky min. 1 týždeň vopred.

- Domáceho králika - králika pripravujeme celoročne. Objednávky min 3 dni vopred.